Welkom bij de club "TW Hageland" vzw

 

 

“…Rotary club TW-HAGELAND werd opgericht in 2008 als een gemengde club en ontving haar charter op 6 maart 2010. Sindsdien zijn we een onderdeel van Rotary International.

Op dit ogenblik zijn we met een twintigtal leden voornamelijk afkomstig uit de regio Bekkevoort, Molenstede, Scherpenheuvel-Zichem en Tielt-Winge.

We zijn een zeer jonge club, zowel qua leeftijd van de leden als het aantal bestaansjaren. Ondanks zijn vrij korte bestaan heeft RC TW-Hageland zich als jonge dynamische club al laten opmerken en heeft reeds uitgebreid ondersteuning geboden. Zowel via fondsen, door het schenken van materieel alsook door het fysiek helpen aan tal van sociale werken en goede doelen.

De voornaamste doelstelling van een Rotary club is dienstbetoon, binnen de eigen gemeenschap, op de werkvloer, op nationaal en internationaal vlak.

Rotariërs werken projecten uit in verband met dienst aan de gemeenschap, die zich richten op de meest kritieke problemen van dit moment. De gezondheid van de kinderen, armoede, honger, milieuzorg, analfabetisme en geweld zijn hier voorbeelden van.

Rotariërs steunen ook programma’s ten behoeve van de jeugd, educatieve mogelijkheden en internationale uitwisselingen voor studenten, leraren en andere professionals en promoten beroeps- en carrièremogelijkheden.

Als serviceclub en vanuit het motto ‘Service above Self’, zoeken en selecteren we waardevolle initiatieven en projecten die ten goede komen aan anderen, los van enige levensbeschouwelijke opvatting en zonder vorm van belangenvermenging of vooringenomenheid. Wij bieden financiële en/of materiële steun aan grondig gescreende projecten en volgen deze op in hun werking.

Om onze goede doelen te kunnen steunen organiseren wij ieder jaar een aantal vaste fundraisers.

 

Met dank aan onze sponsors:

Zie Quicklinks.